HYPE Lab in Delft en Rijswijk

HYPE lab brengt ‘de winkel van de toekomst’ naar het westen. In Rijswijk en Delft onstaan hi-tech pop-up store voor retailers. Denk aan VR, robots, interactieve screens en zelfs geurtechnologie. In deze labs kunnen ondernemers spelenderwijs ontdekken welke innovaties waarde kunnen creëren voor hun eigen winkels.

De Delftse en Rijswijkse ondernemers testen de technologieën en inrichting samen met medewerkers, studenten en klanten in hun eigen winkel. Zo ervaren zij hoe het is om in een ‘winkel van de toekomst’ te werken en welke skills zij daarvoor nodig hebben. Het resultaat is dat ondernemingen in de stad gerichter kunnen innoveren.

Labcoördinatie: TMO Fashion Business School

Partners: 
Stichting Centrummanagement Delft (SCMD)
ROC Mondriaan Delft en Den Haag (School voor Retail)
Gemeente Rijswijk
De Haagse Hogeschool

Agenda:
9 april t/m 26 april 2019 in het centrum van Delft
9 april t/m 26 april 2019 bij verschillende winkels in Rijswijk
15 oktober t/m 8 november 2019 bij verschillende winkels in Rijswijk
April 2020 bij verschillende winkels in Alphen a/d Rijn

Meer weten?
Voor Delft, neem contact op met labcoördinator Jacqueline Arnoldy van TMO: arnoldy@tmo.nl
Voor Rijswijk, neem contact op met laccoördinator Merlijn van der Laak, centrummanager In de Bogaard: merlijn@indebogaard.nl

Video’s HYPE Lab

[VIDEO] POPUP STORE HYPE LAB

[VIDEO] POPUP STORE HYPE LABDonderdag 18 april opende wethouder Armand van de Laar een Popup store van het Hype lab in de Bogaard. In deze winkel testen ze nieuwe Technologiën voor drie weken lang.

Geplaatst door Rijswijk.tv op Donderdag 18 april 2019
[VIDEO] NIEUWE TECHNOLOGIËN IN DE BOGAARD

[VIDEO] NIEUWE TECHNOLOGIEËN IN DE BOGAARDWethouder Armand van de Laar bracht op vrijdag 12 april een bezoekje aan Winkelcentrum In de Bogaard in het kader van het Hype Lab. Dit is een initiatief van ROC Mondriaan, TMO Fashion Business School en De Haagse Hogeschool. In de deelnemende winkels testen ondernemers de verschillende technologieën zoals de Spy-Bril, VR-Bril en de Facereader.

Geplaatst door Rijswijk.tv op Vrijdag 12 april 2019

Nieuws over Hype Lab

De retail-hype van Delft

De retail-hype van Delft

De retail-hype van Delft De binnenstad van Delft bruist. Geen leegstand, weinig grote ketens en vooral heel veel unieke winkels. Een hechte groep van ondernemers neemt het voortouw met evenementen, koopzondagen en innovatieprojecten zoals Hype Lab,...

read more