Future-Proof Retail presenteert resultaten tijdens Dutch Design Week: kom ook!

 

Wat houdt dat in, future-proof zijn? Hoe moet je als ondernemer, manager, bestuurder of beleidsmaker “omdenken”? Wat moet je weten en kunnen? En hoe kun je anderen aanzetten om zich die nieuwe kennis en vaardigheden eigen te maken?

Vanuit 11 lokale labs heeft Future-Proof Retail hierop antwoorden verzameld. Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven presenteren zij als Re-Imagine Retail in Microlab hun eerste resultaten.

 

Design driven onderzoek, design driven resultaten

Verwacht geen saaie presentaties, dikke rapporten of lange verhalen: het hele onderzoek is ‘design driven’ en zo zal de presentatie van de resultaten ook zijn. Retailexpert Rupert Parker Brady leidt ons door een dag met inspirerende gasten, pittige discussies en een pop-store met handige tools. Zo stimuleren wij je om verder te denken en te doen.

Naast een programma voor bestuurders en beleidsmakers in de ochtend en een programma voor retailers in de middag, hebben we ook een route voor je om de belangrijkste ontwerpen voor de retail op Dutch Design Week niet te missen. Bekijk het programma hieronder. Bovendien kun je met je aanmelding voor Re-Imagine Retail gratis ook de rest van de Dutch Design Week bezoeken. Je kaartje hiervoor kun je vanaf 10:00 uur afhalen bij de evenementenlocatie, Microlab Eindhoven.

 

Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van retailers en hoe zij zich goed kunnen uitrusten voor een nieuwe en continu veranderende toekomst? Dan is dit een onmisbare dag voor je. 

 

 

 

Programma Re-Imagine Retail

Locatie

 

Microlab Eindhoven

Kastanjelaan 400

5616 LZ Eindhoven

Deelnemers aan het woord

Het is boeiend om met zoveel verschillende partijen nieuwe inzichten te delen en kennis te ontwikkelen!

Anja Overdiek

Haagse Hogeschool

De waarde van dit project zit in verbinden en in het activeren van verschillende perspectieven, mensen en processen op een leuke manier.

Heleen Geerts

Haagse Hogeschool